Op deze pagina staan de organisaties die deelnemen aan OndernemerLIVE. Wil je ook deelnemen? Klik hier.

Rabobank Arnhem en omstreken

Rabobank Arnhem en Omstreken is een coöperatieve bank die nauw verbonden is met haar lokale samenleving. De Rabobank en Omstreken werkt vanuit het principe ‘samen staan we sterker’. Ze helpen dan ook graag bij het verwezenlijken van uw ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied.

Bezoek tijdens OndernemerLIVE de stand van de Rabobank! Begeleid neem je hier een pitch op over jouw organisatie. De beste pitch wint een bedrijfsfilm! Laat deze kans dus niet schieten om jezelf in de picture te zetten.

Lees meer op www.rabobank.nl

follow me on twitter

OKA

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem en behartigt de belangen van 350 aangesloten leden.

In die rol voeren zij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen ze deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseert OKA netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

Lees meer op www.oka.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Dirk Zwager/kenniscollectie.nl

Dirkzwager is een topspeler. Gemotiveerde juridische specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Interne samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Zij zijn het grootste advocaten- en notarissenkantoor buiten de Randstad en staan in de top 15 van juridische dienstverleners en in de top 10 ‘Most Attractive Employers 2016’.

Lees meer op www.dirkzwager.nl

follow me on twitter

Gemeente Arnhem

Ondernemen in de Gemeente Arnhem. De Gemeente investeert graag in een duurzaam ondernemersklimaat.

Bij de stand van de Gemeente kun je terecht om meer te weten te komen over over ondernemen in de regio.

Lees meer op  www.arnhem.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Kien

In 1999 begon Willem Kien – als 28 jarige en jongste Chrysler, Jeep & Dodge dealer – zijn bedrijf in een hoekje van de bestaande Mitsubitshi-garage aan de Overmaat in Arnhem-Zuid. Geheel tegen de stroom in, wist Willem Kien in korte tijd zijn bedrijf uit te bouwen. De locatie in Arnhem-zuid werd medio 2003 verruild voor een prachtig modern pand op A1-locatie grenzend aan het Velperbroekcircuit in Velp/Arnhem. Laagdrempeligheid, No-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie.

Een bedrijfswagen is meer dan een praktische overweging en weerspiegelt de kracht van jouw zaak. Met een bedrijfswagen van Kien profiteer je van het comfort van een luxe personenauto en de fiscale voordelen van een bedrijfswagen. Kien biedt voor elke vorm van ondernemen geschikt vervoer.

Lees meer op www.kien.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Studio RUUD

Studio Ruud tekent voor de inrichting van de meest uiteenlopende projecten, echter steeds met één gemeenschappelijke deler: of het nu gaat om een futuristisch directiekantoor of een klassieke conferentieruimte; er is altijd sprake van een perfecte harmonie tussen de omgeving en haar specifieke gebruikers.

Lees meer op www.studioruud.com

follow me on twitter

Avodesch

Avodesch voorziet haar afnemers niet alleen in schoonmaakproducten maar eerst en vooral bieden ze oplossingen aan die gebaseerd zijn op hun passie, vakkennis en ruim 15 jaar ervaring.

Avodesch biedt een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Ze richten  zicht op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen.

Lees meer op www.avodesch.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Antonio

In 1976 werd schoonmaakbedrijf Antonio opgericht door Vesna en Antonio. Sinds 1999 geeft hun zoon, Toni, leiding aan het bedrijf. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar de droom is hetzelfde gebleven: Shining Places creëren; plekken waar mensen zich prettig voelen. Antonio wil de beste zijn in de regio en werkt op een professionele manier, met een oprechte menselijke benadering en volgens heldere afspraken. Antonio is begonnen in Arnhem en opende daarna een vestiging in Nijmegen. Vanaf 1 januari 2015 is Antonio ook gevestigd in Ede (voorheen Schoonmaakbedrijf De Wereld).

Lees meer op www.antonio.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

GLD Grafimedia

GLD Grafimedia staat voor een stevig grafisch bedrijf en crossmedia specialist. Hun roots liggen in Arnhem en met het team verzorgen ze al jarenlang prachtige drukwerk en ICT oplossingen. Het is de combinatie van traditionele en moderne technieken die hen bijzonder maakt.

Lees meer op www.gldgrafimedia.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Creaforti

Creaforti zorgt ervoor dat tienduizenden mensen elke dag lekker kunnen werken. Waar zij zich ook bevinden en met welke apparatuur zij ook werken. Creaforti doet dat door hen te voorzien van de best passende verbinding, apparatuur, apps en het beheer hiervan.
Creaforti gelooft sterk in ‘mobility’. In hun advies en aanpak neemt ze vanuit deze gedachte het bestaande bedrijfsproces als uitgangspunt.

Lees meer op www.creaforti.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

AB Cleaning

AB Cleaning reinigt waar de dagelijkse schoonmaak ophoudt. AB Cleaning is gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van diverse soorten vloeren. Tevens bieden zij ook als dienst hogedruk reinigen, roltrap- en tapijtreinigen aan.

AB Cleaning is actief in de gehele Benelux. Ze beschikken over een 24-uurs service voor calamiteiten. Alle hun reinigingsmiddelen zijn mens-, milieu- en diervriendelijk.

Lees meer op www.abcleaning.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

BDO

BDO Arnhem is gevestigd in de stad die bekend is van ‘de slag om Arnhem’. Slagvaardigheid is ook wat de 85 accountants, belastingadviseurs en consultants kenmerkt. Ze zijn er trots op dat ze al vele jaren klanten in de regio van een persoonlijk, professioneel en pragmatisch advies voorzien. Heeft u vragen over financiën en/of fiscaliteit? Dan is BDO Arnhem aan de Meander voor u het juiste adres.

Lees meer op www.bdo.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Zano

Maatkleding kopen bij Zano is een beleving. Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

Lees meer op www.zano.nl

follow me on twitter

Impact Personeel

In 2011 is Impact Personeel uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de regio Oost Betuwe. En dat is niet voor niets, want het uitzend- en detacheringsbureau staat voor luisteren, meedenken én ondernemen. Van banen in de gezondheidszorg en de groen-, grond- en bouwsector tot functies in diverse andere branches.

Lees meer op www.impactpersoneel.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

ATMR

Van advies tot en met realisatie faciliteert ATMR inspirerende en effectieve werk-omgevingen, waarin medewerkers zich prettig voelen en beter kunnen presteren. Door op een professionele & transparante wijze samen te werken helpen ze om uw doelstellingen te realiseren. Dit ondersteund door onderscheidende

E-oplossingen die bijdragen aan procesmatige facilitaire- en inkoop ontzorging.

Lees meer op www.atmr.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Stolwijk-Kelderman accountants

Stolwijk Kelderman is een kantoor actief op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Als kennisorganisatie staat Stolwijk Kelderman voor de toegevoegde waarde die eraan bijdraagt om relaties succesvol te laten zijn.

Lees meer op www.stolwijkkelderman.nl

follow me on twitter

PCI Nederland

Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland. Hardware, software, de bijbehorende diensten: wij zorgen voor een totaaloplossing en heldere adviezen voor een overzichtelijke en eenvoudige inrichting van uw documentstromen. Kenmerkend voor het werken van nu.

Lees meer op www.pcinederland.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

TOV

Het doel van TOV is belangenbehartiging van haar leden en om de kwaliteit van de leden structureel te verbeteren. Dit tracht de vereniging te bewerkstellingen door als schakel te opereren tussen Turkse ondernemers en onder andere verschillende overheden en haar instanties.

Lees meer op www.tov-arnhem.nl

Veldman bedrijfskleding

Veldman Bedrijfskleding is totaalleverancier voor werk-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werkoverall voor de bouw, van horecakleding voor een restaurant tot custom made.

Lees meer op www.veldmanbedrijfskleding.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Daizy Media

Het online marketing bureau in Arnhem dat zorgt voor dat je website gevonden wordt door relevante bezoekers. En dat niet alleen, zorgen zij er ook nog voor dat je website die bezoekers omzet in klanten.

Lees meer op www.daizy.media

follow me on twitter

Erren protectie

Gespecialiseerd op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen, veiligheidsartikelen en valbeveiliging. Erren protectie levert aan diverse bedrijven, organisaties en instellingen; regionaal, landelijk en door heel Europa.

Lees meer op www.erren.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

DK Makelaars

De huisvestingsadviseur voor bedrijfsmatig vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgrond, in de regio Arnhem.

Lees meer op www.dkmakelaars.nl

follow me on twitter