Op deze pagina staan de organisaties die deelnemen aan OndernemerLIVE. Wil je ook deelnemen? Klik hier.

Rabobank Arnhem en omstreken

Rabobank Arnhem en Omstreken is een coöperatieve bank die nauw verbonden is met haar lokale samenleving. De Rabobank en Omstreken werkt vanuit het principe ‘samen staan we sterker’. Ze helpen dan ook graag bij het verwezenlijken van uw ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied.

Bezoek tijdens OndernemerLIVE de stand van de Rabobank! Begeleid neem je hier een pitch op over jouw organisatie. De beste pitch wint een bedrijfsfilm! Laat deze kans dus niet schieten om jezelf in de picture te zetten.

Lees meer op www.rabobank.nl

follow me on twitter

OKA

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem en behartigt de belangen van 350 aangesloten leden.

In die rol voeren zij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen ze deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseert OKA netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

Lees meer op www.oka.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Davota

Als ondernemer heb je behoefte aan een sterke en degelijke business partner. Een partner met wie je kunt sparren en al jouw juridische en fiscale zorgen aan kunt toevertrouwen. Eén die je niet alleen inzicht geeft in de huidige stand van zaken van je onderneming, maar ook met je meedenkt over de toekomst. Die met je meegroeit en je meer oplevert dan hij je kost.

Met Davota als business partner kies je voor een dergelijke partner, met als resultaat winstmaximalisatie en zorgeloos ondernemen.
Davota; voor ondernemers met een droom!

Gemeente Arnhem

Ondernemen in de Gemeente Arnhem. De Gemeente investeert graag in een duurzaam ondernemersklimaat.

Bij de stand van de Gemeente kun je terecht om meer te weten te komen over over ondernemen in de regio.

Lees meer op  www.arnhem.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Hogeschool Arnhem & Nijmegen

De HAN werkt aan het leren en innoveren voor de beroepspraktijk van de toekomst. Vanuit de campussen in Arnhem en Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

De HAN biedt veertig bacheloropleidingen die je in deeltijd of als duale variant kunt volgen. De opleidingen bieden een goede basis voor een carrière binnen verschillende werkvelden en om werken en studeren te combineren. Hoe is het om naast je werk in deeltijd bij de HAN te studeren? Benieuwd naar wat je bij de HAN méér mee krijgt? Laat je inspireren door de verhalen van onze deeltijdstudenten. Bent jij net als zij klaar voor de toekomst?

Lees meer op www.han.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Kien

In 1999 begon Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. In de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Kien Groep B.V. behoort inmiddels tot de grootste Alfa Romeo, Jeep, Abarth & Dodge dealers in Nederland.

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar. In de zomer van 2017 is Kien ook aangesteld als officieel Fiat en Fiat Professional dealer.

Een bedrijfswagen is meer dan een praktische overweging en weerspiegelt de kracht van jouw zaak. Met een bedrijfswagen van Kien profiteer je van het comfort van een luxe personenauto en de fiscale voordelen van een bedrijfswagen. Kien biedt voor elke vorm van ondernemen geschikt vervoer.

Lees meer op www.kien.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

ROC Rijnijssel

ROC Rijnijssel leidt échte vakmensen op. Mensen die zich blijven ontwikkelen: als vakman of vakvrouw én als zelfstandig en kritisch denkend individu.

Rijn IJssel Training & Opleiding verzorgt verschillende bij- en nascholingscursussen en -trainingen in diverse branches.

Daag jezelf uit om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer op www.rijnijssel.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Studio RUUD

Studio Ruud tekent voor de inrichting van de meest uiteenlopende projecten, echter steeds met één gemeenschappelijke deler: of het nu gaat om een futuristisch directiekantoor of een klassieke conferentieruimte; er is altijd sprake van een perfecte harmonie tussen de omgeving en haar specifieke gebruikers.

Lees meer op www.studioruud.com

follow me on twitter

Avodesch

Avodesch voorziet haar afnemers niet alleen in schoonmaakproducten maar eerst en vooral bieden ze oplossingen aan die gebaseerd zijn op hun passie, vakkennis en ruim 15 jaar ervaring.

Avodesch biedt een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Ze richten  zicht op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen.

Lees meer op www.avodesch.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Antonio

In 1976 werd schoonmaakbedrijf Antonio opgericht door Vesna en Antonio. Sinds 1999 geeft hun zoon, Toni, leiding aan het bedrijf. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar de droom is hetzelfde gebleven: Shining Places creëren; plekken waar mensen zich prettig voelen. Antonio wil de beste zijn in de regio en werkt op een professionele manier, met een oprechte menselijke benadering en volgens heldere afspraken. Antonio is begonnen in Arnhem en opende daarna een vestiging in Nijmegen. Vanaf 1 januari 2015 is Antonio ook gevestigd in Ede (voorheen Schoonmaakbedrijf De Wereld).

Lees meer op www.antonio.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

GLD Grafimedia

GLD Grafimedia staat voor een stevig grafisch bedrijf en crossmedia specialist. Hun roots liggen in Arnhem en met het team verzorgen ze al jarenlang prachtige drukwerk en ICT oplossingen. Het is de combinatie van traditionele en moderne technieken die hen bijzonder maakt.

Lees meer op www.gldgrafimedia.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Creaforti

Creaforti zorgt ervoor dat tienduizenden mensen elke dag lekker kunnen werken. Waar zij zich ook bevinden en met welke apparatuur zij ook werken. Creaforti doet dat door hen te voorzien van de best passende verbinding, apparatuur, apps en het beheer hiervan.
Creaforti gelooft sterk in ‘mobility’. In hun advies en aanpak neemt ze vanuit deze gedachte het bestaande bedrijfsproces als uitgangspunt.

Lees meer op www.creaforti.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Papendal

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op deze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek!

Lees meer op www.papendal.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

BDO

BDO Arnhem is gevestigd in de stad die bekend is van ‘de slag om Arnhem’. Slagvaardigheid is ook wat de 85 accountants, belastingadviseurs en consultants kenmerkt. Ze zijn er trots op dat ze al vele jaren klanten in de regio van een persoonlijk, professioneel en pragmatisch advies voorzien. Heeft u vragen over financiën en/of fiscaliteit? Dan is BDO Arnhem aan de Meander voor u het juiste adres.

Lees meer op www.bdo.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

StAB

StAB, Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen, zorgt voor de kwaliteitsverbetering op de open Arnhemse bedrijventerreinen. Wij brengen bedrijven bij elkaar, zijn intermediair tussen bedrijven en overheid voor het collectief belang van het bedrijventerrein en initiëren collectieve projecten die voordeel opleveren voor de ondernemer.

Lees meer op www.stab-arnhem.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Zano

Maatkleding kopen bij Zano is een beleving. Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

Lees meer op www.zano.nl

follow me on twitter

Impact Personeel

In 2011 is Impact Personeel uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de regio Oost Betuwe. En dat is niet voor niets, want het uitzend- en detacheringsbureau staat voor luisteren, meedenken én ondernemen. Van banen in de gezondheidszorg en de groen-, grond- en bouwsector tot functies in diverse andere branches.

Lees meer op www.impactpersoneel.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

ATMR

Van advies tot en met realisatie faciliteert ATMR inspirerende en effectieve werk-omgevingen, waarin medewerkers zich prettig voelen en beter kunnen presteren. Door op een professionele & transparante wijze samen te werken helpen ze om uw doelstellingen te realiseren. Dit ondersteund door onderscheidende

E-oplossingen die bijdragen aan procesmatige facilitaire- en inkoop ontzorging.

Lees meer op www.atmr.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Stolwijk-Kelderman accountants

Stolwijk Kelderman is een kantoor actief op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Als kennisorganisatie staat Stolwijk Kelderman voor de toegevoegde waarde die eraan bijdraagt om relaties succesvol te laten zijn.

Lees meer op www.stolwijkkelderman.nl

follow me on twitter

PCI Nederland

Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland. Hardware, software, de bijbehorende diensten: wij zorgen voor een totaaloplossing en heldere adviezen voor een overzichtelijke en eenvoudige inrichting van uw documentstromen. Kenmerkend voor het werken van nu.

Lees meer op www.pcinederland.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

TOV

Het doel van TOV is belangenbehartiging van haar leden en om de kwaliteit van de leden structureel te verbeteren. Dit tracht de vereniging te bewerkstellingen door als schakel te opereren tussen Turkse ondernemers en onder andere verschillende overheden en haar instanties.

Lees meer op www.tov-arnhem.nl

Coens Company Clothing

Coens Company Clothing is totaalleverancier voor werk-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werkoverall voor de bouw, van horecakleding voor een restaurant tot custom made.

Lees meer op www.ccc-bedrijfskleding.nl

Daizy Media

Het online marketing bureau in Arnhem dat zorgt voor dat je website gevonden wordt door relevante bezoekers. En dat niet alleen, zorgen zij er ook nog voor dat je website die bezoekers omzet in klanten.

Lees meer op www.daizy.media

follow me on twitter

Erren protectie

Gespecialiseerd op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen, veiligheidsartikelen en valbeveiliging. Erren protectie levert aan diverse bedrijven, organisaties en instellingen; regionaal, landelijk en door heel Europa.

Lees meer op www.erren.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

DK Makelaars

De huisvestingsadviseur voor bedrijfsmatig vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgrond, in de regio Arnhem.

Lees meer op www.dkmakelaars.nl

follow me on twitter

BKC

BKC specialiseert zich al dertig jaar in boomverzorging, groen en milieuoplossingen. Duurzaam en innovatief ondernemen staan voor het BKC centraal.

Eigenaar-directeur Fred Hakvoort is altijd gericht op nieuwe duurzame oplossingen en innovaties. Zo zijn twee nieuwe bedrijven onder zijn naam ontstaan: Miscancell en Green Office. 

Miscancell richt zich op de optimale valorisatie van miscanthus (ook wel: olifantsgras). Op duurzame wijze wordt cellulose geproduceerd uit miscanthus voor de papier-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Green Office is een startup accelerator voor duurzame en groene startups. Zodoende biedt Green Office op dit moment Groenewijkstroom professionele ondersteuning bij de startup van hun bedrijf.

Lees meer op www.bkcbv.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Strijbosch Thunnissen

Strijbosch Thunnissen Makelaars bestaat uit een team van 25 gemotiveerde professionals. Met vestigingen in zowel Arnhem als Nijmegen is Strijbosch Thunnissen Makelaars de allround vastgoedadviseur in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Lees meer op www.stmakelaars.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Decom Business Center

Decom heeft maar één doel en dat is uw organisatie nog efficiënter te laten werken, dit betekent dat u als organisatie meer tijd over heeft voor uw eigen business.

Lees meer op www.decom.nl

follow me on twitter

Ekris

Ekris heeft altijd meer dan 250 nieuwe auto’s en occasions uit voorraad leverbaar. De laatste modellen of de meest luxe uitvoering; bij Ekris bent u aan het juiste adres. Ook op het gebied van leasing en financiering kunnen de medewerkers van Ekris u uitstekend adviseren.

Lees meer op www.ekris.nl

follow me on twitter

Burger’s Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn! Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

Lees meer op www.burgerszoo.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Stichting Ome Joop’s Tour

Ome Joop’s Tour is de jaarlijkse Arnhemse jeugdronde door Nederland, een fietstour van tien dagen voor jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 10 jaar. Naast de gezelligheid wordt ook aan wedstrijdjes gedaan: sprints, heel langzaam fietsen en behendigheidsritten.

Lees meer op www.omejoopstour.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

De Energiebank

De Energiebank wil energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor iedereen. In Nederland zijn er ongeveer 750.000 huishoudens die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. Het is onze missie om deze huishoudens op energievlak te versterken, zodat zij zelf hun energierekening blijvend kunnen verlagen.

Lees meer op www.energiebanknederland.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

CCV

Samen met onze partners en klanten werkt CCV aan de ontwikkeling van bijzondere betaalervaringen. Zij kennen de markt als geen ander, waardoor ze niet alleen goed weten wat nu mogelijk is, maar ook straks.

Lees meer op www.ccv.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Stichting Messi

De Stichting Messi zet de kracht van het voetbal in voor een betere samenleving. Dit doen zij door het belonen van goed gedrag van jongeren waarvan de persoonlijke situatie, door uiteenlopende omstandigheden, (tijdelijk) minder rooskleurig is. Kernthema’s van de Stichting zijn: mentaliteit, educatie, socialisatie, sportiviteit en integriteit.

Lees meer op www.stichtingmessi.nl

follow me on twitter     

Startup Arnhem

StartUp Arnhem biedt ondernemers, ZZP’rs en freelancers een professionele werkomgeving in een eigen kantoorruimte of in een open kantoortuin met collega-ondernemers. Je ervaart een collegiale sfeer, comfortabele werkruimtes met vergadermogelijkheden, dit alles in hartje Arnhem centrum.

Lees meer op www.startuparnhem.nl

follow me on twitter

Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland

Goed personeel is de basis van uw onderneming waarmee u successen kunt boeken. De werving en selectie van personeel neemt soms veel tijd in beslag. Het Werkgevers Servicepunt (WSP) Midden-Gelderland helpt u daarbij.

Lees meer op www.wsp-mg.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Presikhaaf bedrijven

Presikhaaf Bedrijven is  dé werkgever in de regio Midden-Gelderland om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier en duurzaam mogelijke, loonvormende, rendabele arbeidsplek te leiden en te houden.

Lees meer op www.presikhaaf.org

follow me on twitter     follow me on twitter

50 Company

50 Company is gespecialiseerd in het naar werk begeleiden van kandidaten tussen de 45 en 65 jaar. Hun aanpak laat zich kenmerken als actief, praktisch, resultaat- en arbeidsmarktgericht. Met hun grote netwerk aan werkgevers en de nadruk op actieve bemiddeling van kandidaten, zijn zij vooral te typeren als een bemiddelingsbureau voor ervaren werkzoekenden.

Lees meer op www.50company.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Docuconcept

DOCUconcept adviseert kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en semi-overheidsinstellingen over innovatieve print-, scan- en documentmanagementoplossingen en levert bijpassende producten en diensten.

Lees meer op www.docuconcept.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Eusebius

De Grote of Eusebiuskerk bepaalt al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem en vertelt de geschiedenis van de Gelderse hoofdstad vanaf de middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw. De Eusebiuskerk is zowel historisch als eigentijds en wordt veelvuldig gebruikt voor uiteenlopende activiteiten en evenementen.

Lees meer op www.eusebius.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

The Economic Board

The Economic Board zet zich op verschillende manieren in voor economische groei. Zij verbinden partijen met elkaar: ondernemers en investeerders met onderwijs, onderzoek en overheid. We jagen economische ontwikkeling aan in onze topsectoren en de cross-overs hiertussen. Deze laatste bieden veel kansen voor groei, meer business en meer werkgelegenheid in de regio.

Lees meer op www.theeconomicboard.nl

follow me on twitter

Stichting Gaandeweg

Sinds 1988 biedt Stichting Gaandeweg gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek aan. We beschikken we over eigen luxe bungalows verspreid door Nederland. Daarnaast hebben we afspraken met diverse bungalowparken in het land. Doordat gezinnen er echt even helemaal uit zijn, maakt hoogspanning plaats voor ontspanning. Er wordt gefietst, buiten gespeeld, gebowld en er worden gezelschapsspelletjes gedaan. Een lach, een traan, alles kan en mag.

Lees meer op www.gaandeweg.nl

follow me on twitter

Energieloket Midden Gelderland

Het Energie Loket Midden Gelderland is een laagdrempelig platform om u te informeren en te inspireren over energiemaatregelen. U kunt kijken naar voorbeelden in uw omgeving. Of hieronder een antwoord krijgen op uw energie-vragen in 3 stappen. Heeft u nog steeds vragen? Neem contact op met de (lokale) helpdesk.

Lees meer op www.elmg.nl

Dutch-Projects

Dutch-Projects bouwt turn-key binnen een taakstellend budget aan het succes en expansie van de retailer. Dutch-Projects heeft alles onder één dak om iedere uitdaging aan te gaan en opereert in een netwerk van specialisten en professionals.

Lees meer op www.dutch-projects.nl

follow me on twitter  

Jehago

Jehago is een modern interieurbedrijf en leggen hun hart en ziel in het creeëren van functionele, duurzame en tijdloze interieuromgevingen.

Lees meer op www.jehago.nl

follow me on twitter

ICR3ATE

Het Digital Makers Lab is een zakelijke ontwerp-, samenwerk- en maakplaats voor mechanica, elektronica en software in het Internet of Things (IoT) tijdperk. Een high tech werkplaats voor bedrijven, organisaties en professionals die connected & smart producten en services willen ontwikkelen of (deels) laten ontwikkelen.

Lees meer op www.icr3ate.nl

follow me on twitter

VHK

De specialist op het gebied van papier, kantoorartikelen, kantoormachines en supplies. Wat betreft papier zelfs marktleider in Gelderland. Met de groothandel en winkel voor iedereen bereikbaar. VHK bv is de groothandel die al ruim 34 jaar een compleet programma aan kantoorartikelen levert. Door de korte lijnen binnen de organisatie is VHK bv in staat razendsnel te leveren. De combinatie van goede prijzen en een uitstekende service vormen al jarenlang de basis voor veel tevreden klanten.

Lees meer op www.vhkbv.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Peeze

Koffiebranderij Peeze richt zich vanaf 1879 met veel passie op het leveren van topkwaliteit koffie voor horeca, bedrijven en de thuismarkt. Wat deze Arnhemse koffie uniek maakt is de combinatie van een ambachtelijke benadering, het gebruik van alleen de allerbeste Arabica koffiebonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid. Tijdens Ondernemer Live kun je bij de verschillende horecapunten genieten van Peeze koffie.

Lees meer op www.peeze.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Marketing Moves

Flexibel inzetbare marketeers; bekend met de laatste trends, hands-on & doorlopend opgeleid.

Lees meer op www.marketingmoves.nl

De Arnhemse Uitdaging

De Arnhemse Uitdaging bemiddelt tussen aanbod van bedrijven en vragen van maatschappelijke organisaties. In de vorm van menskracht (handjes, kennis, kunde), materialen (spullen, ruimtes) en middelen (geld). We zijn een ondernemersnetwerk met een gezamenlijke doelstelling: het verbeteren van de leefkwaliteit in Arnhem, door het creëren van zoveel mogelijk verbindingen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Arnhem.

Lees meer op www.arnhemseuitdaging.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

BeleefAV

BeleefAV is dé specialist op het gebied van beeld, geluid en de automatisering ervan. Dagelijks ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden wij beste audiovisuele (AV) oplossingen gericht op de zakelijke markt. Van wens, naar functie, tot beleving.

Lees meer op www.beleefav.nl

Coens Company Clothing

CCC-Bedrijfskleding is totaalleverancier voor werk-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werkoverall voor de bouw, van horecakleding voor een restaurant tot custom made.

Lees meer op www.ccc-bedrijfskleding.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Windpark Koningspleij

Wij willen Samen aan de Wind met Windpark Koningspleij. Drie van de vier windmolens die langs de Pleijroute komen te staan zijn een burgerinitiatief en bouwen wij dus samen met inwoners uit Arnhem en omgeving. De vierde molen wordt ontwikkeld door Raedthuys en zal de stroom op gaan wekken voor IPKW.

Als de molens eind 2018 gaan draaien levert Windpark Koningspleij genoeg schone energie op om maar liefst 8.000 huishoudens in de regio van stroom te voorzien. Daarnaast levert het investeerders een mooi rendement op.

Meer over het rendement en de spelregels voor participatie vind je op www.windparkkoningspleij.nl 

follow me on twitter     follow me on twitter

Elysia Bodywork

Elise van Elysia Bodywork levert een bijdrage aan de vitaliteit van jouw werknemers. Haar stoelmassages geven een moment van stilstand, rust in het hoofd en de kans om te veel spanning los te laten. Dit zorgt o.a. voor:

– ontspanning;
– versterking van de gezondheid met als gevolg minder ziekteverzuim;
– een toename van energie;
– meer creativiteit en ruimte voor nieuwe ideeën

follow me on twitter     follow me on twitter

BOOOM Digital

BOOOM Digital is helemaal gek van alles wat met online te maken heeft. En dan vooral op het gebied van WordPress website realisatie. Hun uitgebreide portfolio bevat inmiddels vele prachtige cases waar wij enorm trots op zijn. De focus ligt op de realisatie van WordPress websites, maar hen expertise reikt verder dan dat.

Lees meer op www.booomdigital.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

Pluk de Dag, Green Graphics

Pluk de dag ontwikkelt creatieve groeipapiergeschenken voor de retail en het bedrijfsleven. Wij willen de wereld mooier maken, omdat we de wereld als een groot kado zien. Daarom willen we via onze producten mensen juist laten genieten van de kleine geluksmomenten in het leven. Dit doen we door op verantwoorde wijze onze producten te produceren. We maken gebruik van biologische inkten voor het groeipapier en gebruiken zoveel mogelijk biologische zaden. We gebruiken gerecycled karton en geven mens en dier kansen om te groeien.

Lees meer op www.plukdedagkado.nl

Gemeente Lingewaard

www.lingewaard.nl

follow me on twitter     follow me on twitter

SBP Development

SBP Development werkt samen met de drie O’s, Onderwijs, Ondernemers en Overheid aan de ontwikkeling van slimme toepassingen op basis van LoRa techniek. Deze ontwikkelingen worden vormgegeven met IOT-partners in Nederland.

Lees meer op www.sbpdevelopment.nl

Mind Your Legal Business

Bij het ondernemerschap komt veel kijken. De commerciële kant en het product en/of de dienst hebben vaak de meeste aandacht. De juridische kant van het ondernemerschap heeft voor veel ondernemers geen prioriteit. Vaak is hier pas aandacht voor zodra er iets mis gaat. Investeren in de juridische kant van het ondernemerschap, is dus essentieel voor een goede bedrijfsvoering en de beheersing van mogelijke risico’s.

Lees meer op www.mylb.nl

follow me on twitter