Beleef HET business event van de regio Arnhem.

Bezoek OndernemerLIVE 2017 en beleef de mogelijkheden die zakelijk Arnhem biedt. Op 4 themapleinen en tijdens inspirerende sessies presenteert ondernemend Arnhem zich aan je. Kom netwerken en leg nieuwe contacten. Doe inspiratie op en laat jezelf en jouw organisatie groeien.

Registreer je voor gratis toegang tot OndernemerLIVE 2017.

 Hoe werkt het inschrijven? 

Stap 1: registreer uzelf gratis via de button

Stap 2: tijdens het registreren kunt u zich inschrijven voor een side-event naar keuze

Stap 3: na 14 augustus ontvangt u een bevestiging met betaallink

Na registratie kunt u de OndernemerLIVE app downloaden.
Deze vindt u vanaf heden in de AppStore en Google Play. In de App vindt u ook het gehele programma, nieuws en andere handige informatie. 

Registreren

Programma

Zodra het programma met side-events bekend is, krijg je van ons bericht. Je kunt je dan ook inschrijven voor workshops, seminars of netwerkbijeenkomsten.

 De bijdrage die we vragen voor sommige bijeenkomsten is om no-show tegen te gaan en succesvolle bijeenkomsten te garanderen voor bedrijven die hard gewerkt hebben om jou een interessant programma te laten beleven.

Programma

Locatie 

Een enerverend event in de nieuwe hotspot van Arnhem. De Melkfabriek is een centraal gelegen locatie, makkelijk bereikbaar voor bezoekers en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Het is een industrieel terrein dat ontwikkeld wordt tot levendig, toegankelijk en cultureel knooppunt van Arnhem. Een plek waar je kunt wonen, werken en ontspannen. En een plek om je creativiteit te tonen, je onderneming te vestigen of om je nieuwe leefomgeving van te maken.

OndernemerLIVE 2017 laat zien wat er bij de Melkfabriek allemaal mogelijk is.

Praktische informatie

Openingstijden

7 september 2017 van 12.30 tot 22.00 uur
8 september 2017 van 10.00 tot 22.00 uur

Contact

Stichting OndernemerLIVE
Tivolilaan 205
6824 BV ARNHEM
026-8454515
info@ondernemerlive.nl